Édesvízi akvarisztika

25 éve mindennap foglalkozunk akvarisztikával. Ismerjük a leggyakrabban előforduló nehézségeket, éppen ezért szakmai tanácsokkal tudjuk segíteni a vásárlás előtt állókat. Segítségére lehetünk mind a kezdő, mind a gyakorlott akvaristáknak.

  • Üzleteinkben a város legszélesebb akvarisztikai választékával találkozhatsz,  számos díszhal és növény fajtát találsz folyamatosan frissülő kínálatunkban.

     

  • Megrendelésre egyedi méretű és alakú akváriumokat készítünk, természethű műszikla háttérrel. Akvárium bútorok és világítások különböző méretben üzleteinkben rendelhetők.

Vállaljuk akváriumok berendezését, kész akváriumok karbantartását, rendszeres ellenőrzését vízminőség-tesztekkel (magánszemélyeknek és közületeknek egyaránt).

Árajánlat kérése: +36 20 529 2890 telefonszámon, info@ficankapecs.hu e-mail címen vagy személyesen üzleteinkben.

Amiért érdemes minket választani

Z

Szakmai felkészültség

A kezdetektől fogva elhivatottságunk a felelős állattartás átadása, ezért folyamatosan bővítjük szakmai tudásunkat. Felkészültségünk lehetővé teszi, hogy vásárlóinkat naprakész tanácsokkal lássuk el a kisállattartás, akvarisztika és terrarisztika területein, amely elősegíti az örömteli és felelős állatgondozást. Kiemelt területeink közé tartozik az akvarisztika és hüllő tartás.

Kulturált körülmények

Nem utolsó szempont számunkra, hogy amíg az állatok nálunk tartózkodnak, kulturált körülményeket és megfelelő táplálékot biztosítsunk számunkra. Gondjukat viseljük, míg szerető gazdára találnak. Így próbáljuk felhívni a figyelmet lehetőségeinkhez mérten arra, hogy akiket hazaviszünk, élő, érző teremtmények, akik igénylik a törődést és nem utolsó sorban a szeretetet.

Széles választék

Díszhalak, hüllők, kisemlősök, díszmadarak, valamint kutya, cica tartásához szükséges minden felszerelést, kiegészítőt, eledeleket, játékokat, kimért és zsákos tápokat árusítunk, széles választékban. Több ismert márka mellett számos kiváló minőségű terméket kínálunk vásárlóinknak. Partneri kapcsolatainknak köszönhetően, vásárlói kérésre, az aktuálisan nem elérhető termékeket reális határidőn belül beszerezzük.

Korrekt árak

Elérhető árakkal dolgozunk, és emellett lehetőséget biztosítunk törzsvásárlói rendszerünkön keresztül a kedvezményes vásárlásra is. Időszakosan  Facebook oldalunkon nyereményjátékokat hirdetünk, valamint a VIP zárt csoport tagjainak egyedi eseményeket kínálunk. Nálunk duplán megéri törzsvásárlónak lenni!

Egészséges kisállatok

Díszhalak, hüllők, kisemlősök, díszmadarak is megtalálhatók üzleteinkben. Megbízható forrásokból származó hobbi állatokat árulunk, akik egészségesek és indokolt esetben rendelkeznek a tartáshoz szükséges papírokkal.   Figyelmet fordítunk a kisállatok egészségügyi állapotára, amíg nálunk tartózkodnak.

Speciális szolgáltatások

Szolgáltatásainkba beletartoznak egyedi akváriumok, terráriumok készítése, hátterezése, berendezése, karbantartása, amelyek elérhetőek magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. Árajánlat kérhető elérhetőségeinken.

Értékelések

Rólunk mondták

“Precíz tanácsadás”

“Kedves eladók, széles választék és korrekt árak. mindig segítőkész és precíz tanácsadás!!!”

N. László

“Hatalmas választék”

“Szeretek itt vásárolni, udvarias hozzáértő kiszolgálás! Segítőkész eladók hatalmas választék!”

 T. Nóra

“Öröm volt itt vásárolni”

“Nagyon jó ez a kis bolt,az eladók segítőkészek, kedvesek,öröm volt itt vásárloni “

V. Jánosné

“Az árak is nagyon jók”

“Szuper bolt, kedves, türelmes kiszolgálás. Nem utolsó sorban, az árak is nagyon jók!”

H. H. Katalin

“Rendezett, szép üzlet”

“Kedves, türelmes alkalmazottak, minőségi áruk, maximális vevő centrikus kiszolgálás. Belépve kellemes meglepetés a minőségi , rendszerezett árukészlet, szép bemutatótér és kisállat kereskedésnél nem megszokott illat. Csak nézegetni is élmény, többször elviszem unokámat is, itt rengeteget tanulhat az állatokról, állatok szeretetéről és gondozásáról.”

K. Judith

“Kedvesek és segítőkészek”

Mindig itt vásárolunk akváriumhoz. Mindig kedvesen és segítőkészen állnak hozzám. Rossz terméket még sosem kaptam, ráadásul segítenek bármi pótlásába.

K. Máté

“Legszimpatikusabb a városban”

“Ma több helyen is jártam, de az egész városban itt a legszimpatikusabb a kiszolgálás, az árak és a kínálat is.  ezek után is csak itt fogok vásárolni.”

N. Attila

“A legjobbak Pécsen”

“A legjobb állatkereskedès Pècsen.Kedvesek,aranyosak,segítőkészek. Minden kívánságomat teljesítik és mindenben tudnak segíten. Náluk nincs lehetetlen. Megszeretném köszöni az eddigi segítséget és csak ajánlani tudom mindenkinek, mert az évek tapasztalatai alapján nem lehet bennük csalódni.”

T. Z. Zsuzsi

Ficánka
Díszállat Kereskedés
Kertváros

Elérhetőség

7632 Pécs, Nagy Imre út 32-34.
+36 20 341 8086

Nyitvatartás

HÉTFŐ – PÉNTEK
9:00 – 18:00

SZOMBAT
8:00 – 13:00

VASÁRNAP
zárva

Ficánka Plusz
Díszállat Kereskedés
Belváros

Elérhetőség

7623 Pécs, Mártírok útja 17.
+36 20 341 8161

Nyitvatartás

HÉTFŐ – PÉNTEK
9:00 – 17:30

SZOMBAT
8:00 – 12:30

VASÁRNAP
zárva