Rólunk

Ismerd meg a ficánka történetét

Szenvedélyből vállalkozás

Üdvözöllek! Maklári László vagyok, a pécsi Ficánka Díszállat Kereskedés alapítója. Üzletünk 25 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit, amikor az állatok iránti szeretetemet családi vállalkozássá alakítottam, a családom támogatásával. Leginkább az motivált, hogy egy olyan “munkahelyet” teremtsek, ahol azzal foglalkozhatok, amiért igazán rajongok. Így lett a hobbiból hivatás és egyben családi vállalkozás: kisállat kereskedést nyitottam.

A Ficánka a mai napig egy olyan kisállatbolt Pécsett, ahol kulturált körülmények és barátságos, segítőkész környezet fogadja a vásárlókat, immár két helyen a városban: Kertvárosban a Nagy Imre út 32-34.  szám alatt és a vasút mellett, a Mártírok útja 17-ben.

Amiért érdemes minket választani

Z

Szakmai felkészültség

A kezdetektől fogva elhivatottságunk a felelős állattartás átadása, ezért folyamatosan bővítjük szakmai tudásunkat. Felkészültségünk lehetővé teszi, hogy vásárlóinkat naprakész tanácsokkal lássuk el a kisállattartás, akvarisztika és terrarisztika területein, amely elősegíti az örömteli és felelős állatgondozást. Kiemelt területeink közé tartozik az akvarisztika és hüllő tartás.

Kulturált körülmények

Nem utolsó szempont számunkra, hogy amíg az állatok nálunk tartózkodnak, kulturált körülményeket és megfelelő táplálékot biztosítsunk számunkra. Gondjukat viseljük, míg szerető gazdára találnak. Így próbáljuk felhívni a figyelmet lehetőségeinkhez mérten arra, hogy akiket hazaviszünk, élő, érző teremtmények, akik igénylik a törődést és nem utolsó sorban a szeretetet.

Széles választék

Díszhalak, hüllők, kisemlősök, díszmadarak, valamint kutya, cica tartásához szükséges minden felszerelést, kiegészítőt, eledeleket, játékokat, kimért és zsákos tápokat árusítunk, széles választékban. Több ismert márka mellett számos kiváló minőségű terméket kínálunk vásárlóinknak. Partneri kapcsolatainknak köszönhetően, vásárlói kérésre, az aktuálisan nem elérhető termékeket reális határidőn belül beszerezzük.

Korrekt árak

Elérhető árakkal dolgozunk, és emellett lehetőséget biztosítunk törzsvásárlói rendszerünkön keresztül a kedvezményes vásárlásra is.

Egészséges kisállatok

Díszhalak, hüllők, kisemlősök, díszmadarak is megtalálhatók nálunk. Megbízható forrásokból származó hobbi állatokat árulunk, akik egészségesek és indokolt esetben rendelkeznek a tartáshoz szükséges papírokkal. 

Speciális szolgáltatások

Szolgáltatásainkba beletartoznak egyedi akváriumok, terráriumok készítése, hátterezése, berendezése, karbantartása, amelyek elérhetőek magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt.

Értékelések

Rólunk mondták

“Precíz tanácsadás”

“Kedves eladók, széles választék és korrekt árak. mindig segítőkész és precíz tanácsadás!!!”

N. László

“Hatalmas választék”

Szeretek itt vásárolni, udvarias hozzáértő kiszolgálás! Segítőkész eladók hatalmas választék!

 T. Nóra

“Öröm volt itt vásárolni”

Nagyon jó ez a kis bolt,az eladók segítőkészek, kedvesek,öröm volt itt vásárloni 

V. Jánosné

“Az árak is nagyon jók”

Szuper bolt, kedves, türelmes kiszolgálás.
Nem utolsó sorban, az árak is nagyon jók!

H. H. Katalin

“Rendezett, szép üzlet”

Kedves, türelmes alkalmazottak, minőségi áruk, maximális vevő centrikus kiszolgálás. Belépve kellemes meglepetés a minőségi , rendszerezett árukészlet, szép bemutatótér és kisállat kereskedésnél nem megszokott illat. Csak nézegetni is élmény, többször elviszem unokámat is, itt rengeteget tanulhat az állatokról, állatok szeretetéről és gondozásáról.

K. Judith

“Kedvesek és segítőkészek”

Mindig itt vásárolunk akváriumhoz. Mindig kedvesen és segítőkészen állnak hozzám. Rossz terméket még sosem kaptam, ráadásul segítenek bármi pótlásába.

K. Máté

“Legszimpatikusabb a városban”

Ma több helyen is jártam, de az egész városban itt a legszimpatikusabb a kiszolgálás, az árak és a kínálat is.  ezek után is csak itt fogok vásárolni.

N. Attila

“A legjobbak Pécsen”

A legjobb állatkereskedès Pècsen.Kedvesek,aranyosak,segítőkészek. Minden kívánságomat teljesítik és mindenben tudnak segíten. Náluk nincs lehetetlen. Megszeretném köszöni az eddigi segítséget és csak ajánlani tudom mindenkinek, mert az évek tapasztalatai alapján nem lehet bennük csalódni.

T. Z. Zsuzsi

Ficánka Díszállat Kereskedés Kertváros

Elérhetőség

7632 Pécs, Nagy Imre út 32-34.
+36 20 341 8086

Nyitvatartás

HÉTFŐ – PÉNTEK
9:00 – 18:00

SZOMBAT
8:00 – 13:00

VASÁRNAP
zárva

Ficánka Plusz Díszállat Kereskedés Belváros

Elérhetőség

7623 Pécs, Mártírok útja 17.
+36 20 341 8161

Nyitvatartás

HÉTFŐ – PÉNTEK
9:00 – 17:30

SZOMBAT
8:00 – 12:30

VASÁRNAP
zárva